Καλλιρόης 23
210 9238217
Γρίβα Διγενή 1
210 9965203
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Εταιρεία Ειδικής Αγωγής

Εκπαίδευση – Εποπτεία Λογοθεραπευτών | 50 ωρών, Οκτώβριος 2022 – Iούλιος 2023

Διάρκεια Κύκλων
Οκτ 2022 - Ιουλ 2023
Διάρκεια
50 ώρες
Εισηγητής
Κοκμοτός Παναγιώτης
Διοργάνωση
Προσέγγιση

 

Εκπαίδευση - Εποπτεία Λογοθεραπευτών | 50 ωρών, Οκτώβριος 2022 - Iούλιος 2023

Μετά από την μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, το Κέντρο μας για άλλη μία χρονιά διοργανώνει το πρόγραμμα «Εκπαίδευση - Εποπτεία Λογοθεραπευτών Διάρκειας 50 ωρών». Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μία εκπαιδευτική - εποπτική συνάντηση κάθε μήνα.

Εισηγητής του Σεμιναρίου είναι ο Κοκμοτός Παναγιώτης, Λογοθεραπευτής MSc.

Πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής μετεκπαίδευσης στην Λογοθεραπεία που χωρίζεται σε δύο κύκλους:

  • Κύκλος 1: Εκπαίδευση – εποπτεία πρώτου έτους

  • Κύκλος 2: Εκπαίδευση – εποπτεία δεύτερου έτους

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μόνο πτυχιούχοι Λογοθεραπευτές ή επί πτυχίω Λογοθεραπευτές.

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιείται στον κατάλληλα διαμορφωμένο για την ομαδική εκπαίδευση χώρο στον Νέο Κόσμο Καπετάν Ρεμπέλου 1 και Φραντζή.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα για τη διενέργεια μίας ομάδας μέσω πλατφόρμας τηλε-εκπαίδευσης για τους συμμετέχοντες που είναι από επαρχία και Κύπρο.

 

Δημοσιεύτηκε στις
Περιγραφή Προγράμματος
Κύκλος 1: Εκπαίδευση – Εποπτεία 1ου έτους

Ο Κύκλος 1 περιλαμβάνει 10 μαθήματα όπου γίνεται εκπαίδευση στους βασικούς τομείς που παρεμβαίνει ο Λογοθεραπευτής με κύρια έμφαση στην θεωρία και τις βασικές αρχές αντιμετώπισης σε κάθε πάθηση.

Κύκλος 2: Εκπαίδευση – Εποπτεία 2ου έτους

Ο Κύκλος 2 περιλαμβάνει 10 μαθήματα και απευθύνεται σε Λογοθεραπευτές που έχουν ήδη εκπαιδευτεί στην θεωρία από τον κύκλο 1. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο στήσιμο προγραμμάτων παρέμβασης μέσω παρουσίασης περιστατικών, εργαστηρίων και κλινικής συλλογιστικής. Έτσι πια η εκπαίδευση μετατοπίζεται από την θεωρία στην πρακτική της αντιμετώπισης.

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση με το περιεχόμενο και το πρόγραμμα των Κύκλων 1 και 2 καθώς και την αίτηση συμμετοχής σε μορφή word, κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αναλυτικού Προγράμματος Κύκλων 1 & 2 ΑΙΤΗΣΗ Συμμετοχής
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την υποβολή των αιτήσεων.