Καλλιρόης 23
210 9238217
Γρίβα Διγενή 1
210 9965203

Μαρτίνης Ιωάννης

Λογοθεραπευτής MSc CEFS, CSFT, IFAm

Μαρτίνης Ιωάννης

Λογοθεραπευτής MSc CEFS, CSFT, IFAm
Διευθυντής θεραπευτικής ομάδας του τμήματος Αγ. Δημητρίου

Ο Μαρτίνης Γιάννης είναι μέλος της εταιρίας. Κατά την τρέχουσα περίοδο υπηρετεί την «Προσέγγιση» επιτελώντας τα ακόλουθα καθήκοντα:

  • Διευθύνει θεραπευτική ομάδα στην Προσέγγιση Αγ. Δημητρίου
  • Είναι υπεύθυνος αξιολογήσεων Λογοθεραπείας στο τμήμα Αγ. Δημητρίου
  • Διευθύνει το τμήμα αξιολόγησης & θεραπευτικής διαχείρισης διαταραχών Ροής Ομιλίας
  • Συντονίζει ομάδες ενίσχυσης δεξιοτήτων κοινωνικής επικοινωνίας για παιδιά σχολικής ηλικίας
  • Εποπτεύει το τμήμα Λογοθεραπείας στην Προσέγγιση Αγ. Δημητρίου

Έχει σπουδάσει στο τμήμα Λογοθεραπείας των ΑΤΕΙ Πατρών. Έχει μετεκπαιδευτεί στην αξιολόγηση και θεραπευτική αντιμετώπιση παιδικών διαταραχών λόγου & Επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο του Sheffield. Επίσης έχει μετεκπαιδευτεί στην αξιολόγηση και θεραπευτική υποστήριξη διαταραχών Ροής ομιλίας European Clinical Specialization in Fluency Disorders (ECSF). Είναι εγκεκριμένος European Fluency Specialist (cEFS). Είναι πιστοποιημένος θεραπευτής SFT (CSFT).

Επιπρόσθετα είναι official mentor στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα εξειδίκευσης cEFS. Έχει μεταφράσει και επιμεληθεί επιστημονικά συγγράμματα όπως τα ακόλουθα: «Practical intervention for early childhood stammering: Palin PCI approach» (Kelman E., Nicholas A., 2008 &  «Comic Strip Conversation«(Grey C., 1994).  Διοργανώνει επιστημονικά διαδικτυακά σεμινάρια και συμμετέχει σε διαδικτυακές εκπαιδευτικές πλατφόρμες ως εκπαιδευτής θεραπευτών και γονέων.