Καλλιρόης 23
210 9238217
Γρίβα Διγενή 1
210 9965203
ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ Εταιρεία Ειδικής Αγωγής

Εκπαίδευση – Εποπτεία Εργοθεραπευτών στην Παιδιατρική Εργοθεραπεία, 60 ωρών, 2021-2022

Διάρκεια Κύκλων
Οκτ 2021 - Ιουλ 2022
Διάρκεια / Κύκλο
60 ώρες
Εισηγητής
Αλεξάνδρου Σ.
Διοργάνωση
Προσέγγιση

Ένας κύκλος που ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια και συνεχίζει ακόμη να εκπαιδεύει και να εποπτεύει επαγγελματίες Εργοθεραπευτές. Για άλλη μία χρονιά λοιπόν  διοργανώνεται Κύκλος Εκπαίδευσης και Εποπτείας Εργοθεραπευτών στη Παιδιατρική Εργοθεραπεία. Το πρόγραμμα, όπως κάθε χρόνο, περιλαμβάνει μία εκπαιδευτική – εποπτική συνάντηση κάθε μήνα.

Εισηγητής και υπεύθυνος του Κύκλου είναι ο Αλεξάνδρου Στράτος, Παιδιατρικός Εργοθεραπευτής SI και Δ/ντής του Κέντρου Προσέγγιση.

Από πέρυσι δημιουργήθηκε και η δυνατότητα τα προγράμματα να γίνονται και διαδικτυακά.

Πρόκειται για ένα ετήσιο πρόγραμμα θεωρητικής και πρακτικής μετεκπαίδευσης στην παιδιατρική Εργοθεραπεία που χωρίζεται σε τρεις κύκλους:

  • Κύκλος 1: Εκπαίδευση – Εποπτεία 1ου έτους (θεωρητικό κύρια)
    μόνο για τελειόφοιτους και πτυχιούχους Εργοθεραπευτές

  • Κύκλος 2: Εκπαίδευση – Εποπτεία 2ου έτους (κύρια εποπτικό – advanced)
    μόνο για τελειόφοιτους και πτυχιούχους Εργοθεραπευτές

  • Κύκλος 3: Εποπτεία ομάδας (αμιγώς εποπτικό – competent– συνεχούς εκπαίδευσης)
    μόνο για Εργοθεραπευτές με 3ετή εμπειρία στην Αναπτυξιακή Εργοθεραπεία και έχουν πιστοποίηση στην παρακολούθηση των 2 πρώτων κύκλων

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Οι Κύκλοι θα πραγματοποιούνται στον εκπαιδευτικό χώρο μας στον Νέο Κόσμο (Καπ. Ρεμπέλου 1 και Φραντζή) και σε Ηλεκτρονική Πλατφόρμα.

 

Δημοσιεύτηκε στις
Κύκλος 1: Εκπαίδευση – Εποπτεία 1ου έτους (θεωρητικό κύρια)

Ο Κύκλος 1 περιλαμβάνει 11 συναντήσεις – μαθήματα, όπου γίνεται εκπαίδευση και εποπτεία στους βασικούς τομείς που παρεμβαίνει ο Παιδιατρικός Εργοθεραπευτής με κύρια έμφαση στην θεωρία και τις βασικές αρχές αντιμετώπισης σε κάθε πάθηση.

Ημέρες Διεξαγωγής: Σάββατο και Κυριακή πρωί.

Διάρκεια: 60 ώρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση με το περιεχόμενο και το πρόγραμμα καθώς και την αίτηση συμμετοχής σε μορφή word κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κύκλου 1 ΑΙΤΗΣΗ Κύκλου 1
Κύκλος 2: Εκπαίδευση – Εποπτεία 2ου έτους (κύρια εποπτικό – advanced)

Ο Κύκλος 2 περιλαμβάνει 11 συναντήσεις και απευθύνεται σε Εργοθεραπευτές που έχουν ήδη εκπαιδευτεί στην θεωρία από τον κύκλο 1 ή αντίστοιχους αναγνωρισμένους κύκλους εκπαίδευσης Εργοθεραπευτών. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στο στήσιμο προγραμμάτων παρέμβασης μέσω εποπτείας περιστατικών, εργαστηρίων και κλινικής συλλογιστικής. Έτσι πια η εκπαίδευση μετατοπίζεται από την θεωρία στην πρακτική της αντιμετώπισης.

Ημέρες Διεξαγωγής: Σάββατο και Κυριακή απόγευμα.

Διάρκεια: 60 ώρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση με το περιεχόμενο και το πρόγραμμα καθώς και την αίτηση συμμετοχής σε μορφή word, κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κύκλου 2 ΑΙΤΗΣΗ Κύκλου 2
Κύκλος 3: Εποπτεία ομάδας (αμιγώς εποπτικό – competent – συνεχούς εκπαίδευσης)

Ο Κύκλος 3 περιλαμβάνει 11 συναντήσεις και απευθύνεται σε Εργοθεραπευτές που έχουν ήδη εκπαιδευτεί στους 2 πρώτους κύκλους εκπαίδευσης και εποπτείας Εργοθεραπευτών. Οι συμμετέχοντες μοιράζονται τα περιστατικά τους και συζητούμε επί αυτών και όποιων άλλων ζητημάτων άπτονται της Εργοθεραπευτικής εφαρμογής.

Ημέρα Διεξαγωγής: Σάββατο και Κυριακή απόγευμα

Διάρκεια: 60 ώρες

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Μπορείτε να κατεβάσετε την ανακοίνωση με το περιεχόμενο και το πρόγραμμα καθώς και την αίτηση συμμετοχής σε μορφή word, κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο σύνδεσμο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Κύκλου 3 ΑΙΤΗΣΗ Κύκλου 3
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την υποβολή των αιτήσεων.